IICA - ESG ima snagu promjene života

ŠTO RADIMO?

IICA – ESG zajedno s globalnim partnerom „Exponential Education“ provodi EDUCIRANJE te usklađenost s najvišim svjetskim, profesionalnim i etičkim standardima za profesionalce koji se bave održivošću, kao i svih drugih koji teže profesionalnoj razini.

Naša edukacija je prva sveobuhvatna edukacija na svijetu koja sadrži detaljnu analizu sva tri ESG kriterija.

KANDIDATI

Naša edukacija za ESG – SUSTAINABILITY OFFICERA može predstavljati značajan poticaj Vašem stručnom razvoju, znatno poboljšati karijerne potencijale kao i stvoriti prestiž u Vašem zanimanju.

Kao stručnjak možete uživati u pristupu tehničkim i tržišnim znanjima uz praktičnu podršku za Vaš kontinuirani i profesionalni razvoj.

Povrh svega, uklopit ćete se u golemu mrežu stručnjaka – istomišljenika o kojima vodimo registar.

STRUČNJACI KANDIDATI

Svijet ESG-a i održivosti raznolik je i uzbudljiv s mnogo prostora za napredak, zbog čega je rad u ovoj struci izrazito ispunjavajući. Nudimo online akademske kvalifikacije i online edukaciju trajnog stručnog usavršavanja u području ESG-a/održivosti.

S navedenom edukacijom imate mogućnost natjecati se za prestižne certifikate ISF i ISB budući da pojedinci koji završe ovu edukaciju udovoljavaju stručnim standardima i međunarodno – referentnim zahtjevima za certificiranje.

KOMPANIJE (VELIKE I MALE)

Surađujemo s poslodavcima kako bismo pomogli zaposlenicima u njihovom stručnom razvoju kroz niz online rješenja za usavršavanje u cijelom trgovačkom društvu.

Strateški surađujemo s organizacijama na razvijanju online programa usavršavanja i razvoja koji su usredotočeni na Vaše jedinstvene poslovne potrebe.

Imamo duboko znanje i bogato iskustvo u osobnom razvoju ljudi u ESG sektoru.             

DRŽAVNA TIJELA, VLADE, NEVLADINE ORGANIZACIJE I MEĐUNARODNE ORGANIZACIJE

Budući da dijelimo zajednički primarni interes za podržavanje javnog interesa, IICA – ESG kao glavno međunarodno stručno tijelo za određivanje standarda za struku održivosti i klimatskih promjena kontinuirano se bavi zagovaranjem i suradnjom s međunarodno – regionalnim organizacijama, vladama i nevladinim organizacijama o temama koje se odnose na ESG te pravilima i standardima održivosti.

Tako pomažemo u ostvarivanju presudne uloge koju kompetentni stručnjaci mogu imati u osiguravanju željenih rezultata svih ostalih skupina dionika.

METODOLOGIJA I STANDARDI

IICA – ESG – EXPONENTIAL EDUCATION – EDUKACIJA osmišljena je u savjetovanju s iskusnim stručnjacima iz navedenog sektora te u suradnji sa 100 profesora iz cijelog svijeta, od čega su 3 nobelovca.

 

Ovakva vrsta e-Learning edukacije omogućava Vam način učenja koji prilagođavate vlastitim potrebama.

EDUKACIJA: prikladna za međunarodno certificiranje

Edukacija je prikladna za međunarodno certificiranje te Vas priprema za DVA međunarodna certifikata:

 

Međunarodne održive financije (ISF)

&

Međunarodno održivo poslovanje (ISB)

 

S ovakvom vrstom edukacije imate mogućnost u bilo kojem trenutku aplicirati za jedan od pripadnih certifikata
(www.iase-certifications.com) unutar jednog od najcjenjenijih globalnih certifikacijskih tijela, kako bi pokazali svoju predanost kompetentnoj i etičkoj praksi u području ESG-a na međunarodnoj razini.

Međunarodni institut za klimatske aktivnosti

Trg kralja Tomislava 19,

10000 Zagreb

Hrvatska

e-pošta:

info@iica-esg.com

Telefon:

+ 385 91 9726495