Stručnost | počinje s kvalifikacijama


Dubravka Jusić

Dubravka Jusić

Etički odbor IICA-ESG (EK)

Dubravka Jusić bila je dio užeg tima koji je pokrenuo Vipnet 1998. godine i postavio temelje jedne od najuspješnijih telekomunikacijskih kompanija u Hrvatskoj. Tijekom svoje 20- godišnje karijere radi kao Direktorica Korporativnih Komunikacija Vipneta u Hrvatskoj, Direktorica Korporativnih Komunikacija u mobilkom Austria grupe za vrijeme snažne ekspanzije na druga tržišta u  Europi, Direktorica Internih Komunikacija A1 telekoma u Austriji i Direktorica Međunarodnih Internih Komunikacija Telekom Austria Grupe u Beču za 8 tržišta – Hrvatsku, Austriju, Sloveniju, Lichtenstein, Srbiju, Makedoniju, Bugarsku i Bjelorusiju. 

Dubravka je u razdoblju 2007–2015 Predsjednica Hrvatske Udruge za odnose s javnošću, a nakon toga i  Predsjednica Nadzornog odbora u 2 mandata. 

Od 2010-2015. je regionalni direktor EACD-a (European Association of Communication Directors) za Hrvatsku, sa sjedištem u Bruxellesu, član Savjeta Veleučilišta Vern i Edward Bernays prve Visoke škole za komunikacijski menadžment u Hrvatskoj.

U razdoblju od 2015 – 2017 je potpredsjednica za program i član Izvršnog odbora IABC-a (International Association of Business Communicators) u San Francisco-u, Kaliforniji, USA.

Uvođenjem Izvanredne Uprave u Agrokoru 2017 g. postavljena je na funkciju Izvršne Direktorice Marketinga Agrokor Grupe i postala je član Nadzornih odbora Konzuma, Jamnice, Tiska i SuperKartice. 

Osnivanjem Fortenova Grupe 2018 g., Dubravka nastavlja karijeru kao Izvršna Direktorica Marketinga Fortenova Grupe za sva tržišta i tu funkciju obavlja do kraja 2020.

Zajedno sa svojim timovima dobitnica je brojnih domaćih i međunarodnih priznanja za strateško komuniciranje, marketinške kampanje, internu komunikaciju, angažiranost zaposlenika, pozicioniranje brenda i društveno odgovorno poslovanje.

Međunarodni institut za klimatske aktivnosti

Trg kralja Tomislava 19,

10000 Zagreb

Hrvatska

e-pošta:

info@iica-esg.com

Telefon:

+ 385 91 9726495